Ultimatum

Jaha, igår fick du ett ultimatum av barnen.
Du fick 48 timmar på dig att bestämma dig för vad du vill ha, alkohol eller familjen.
Det är skrämmande att se att du är så sjuk att du ens måste fundera över det beslutet, det valet borde vara självklart i alla fall om man är frisk.

Att du tycker jag gör fel när jag flyttar bort pengarna så du inte kommer åt att hämta ut de det struntar jag i, jag ser till att du inte kan dricka och spela bort mat pengarna, de få kronorna vi ska leva på i en månad.
Kan du inte förstå det?
Du har ju allt du behöver hos din mamma, du får mat och pengar och bil och behöver inte göra något alls utan får sova och fiska och se på fotboll hela dagarna, inget ansvar över barnen eller hus.

Det skrämmer mig när du säger att du inte kan göra något om din lilla dotter inte vill ha med dig att göra på träningar och tävlingar, att du inte kan något göra om din mellanson inte vill veta av dig.
Den enda som kan ändra på relationen till dina barn är du.
Men de vill inte ha med dig att göra när du dricker som du gör.
När du gav dig på whiskey flaskan på midsommardagen för att ölen var slut, när du korkade upp flaskan och din dotter försvann från vardagsrummet med orden du är ju dum i huvet pappa, att du inte fattar. Att du sen bara säger, ja jag måste vara dum i huvet och sen väljer att korka upp flaskan och börja dricka. Du har alltid en ursäkt till att dricka, då var det för att det var midsommar, dina öl är slut och fotbollen skulle börja och du var nykter.

Det gör mig ont att barnen inte vill sitta med oss i soffan på kvällarna då du dricker, att din mellanson mår så dåligt att han inte vill vara hemma, att han har gått ner 15kg i vikt för att han mår dåligt.
Han mådde bra och såg frisk ut när du gick på AA möten, men när du valde att det inget var för dig, att du valde att börja dricka igen ja då började han må dåligt.
Jag vill ha en relation med mina barn.

Får väl se vad du gör för val. Det är ditt val.
Jag har kommit så långt nu att jag är redo att klippa alla kontakter med dig om du gör fel val.
Är redo att lägga ner firman, är redo att leva på socialbidrag, bara jag och barnen kan få leva lugnt och tryggt.


Kommentarer
Postat av: Lejonkvinnan

Säger bara en sak: Jag tycker att du ska välja barnen. Att de mår dåligt, säger väl allt, och din man, ja han har väl fått alldeles för många chanser redan?Hårda ord som vanligt från mig, men vännen, du och barnen är värd så mycket bättre!Massa kramar

2010-06-28 @ 09:43:05
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Hur har det gått vännen??Kram

2010-07-09 @ 19:04:53
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0